Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent
Comfortabel kamperen
Sfeertent
HOME         DE SFEERTENT         DE LODGETENT         DE CAMPINGS         REVIEWS         TARIEVEN         RESERVEREN         CONTACT         
 
Les Lauriers Roses
Welkom aan de Cote d’Azur. In de bijzonder populaire streek rond de baai van Fréjus/Saint-Raphaël, met de Middellandse Zee in de directe omgeving, staan onze luxe lodgetenten op Camping Les Lauriers Roses (met Nederlandse leiding) in Saint-Aygulf. In het heerlijke Zuidfranse klimaat kunt u hier genieten van een geslaagde vakantie met zon, zee, strand en veel meer. Actief of relaxt, het kan hier allemaal.
Voor aanvullende informatie: www.info-lauriersroses.com
De camping
  • 4-sterrencamping met Nederlandse leiding
  • Voor kleine kinderen is er een veilig speelterreintje met speeltoestellen. Via de camping kunnen diverse activiteiten, zoals zeilen, windsurfen, kano/kajak, golf, paardrijden, vissen op forel en diepzeeduiken geregeld worden.
  • Er is een fraai (verwarmd) zwembad met een apart bad voor de kleintjes.
  • Naast het zwembad is een gezellig terras met bar, met een goed restaurant met een internationale en ook Hollandse keuken.
  • De accommodaties bevinden zich op terrassen tegen de heuvel. Vanaf de heuvel heeft men een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee, de baai van Fréjus/Saint-Raphaël en het Esterel-gebergte. Schaduw komt van majestueuze parasoldennen en oude kurkeiken. Op de camping heerst een ontspannen sfeer. De accommodaties op deze camping zijn zeer populair.
  • Verkoop brood, biologische honing, olie en wijn. Supermarkt op 250m afstand
  • Sportterrein (volleybal), openlucht fitness toestellen, tafeltennis, tafelvoetbal
De omgeving
Saint-Aygulf zelf, tot de gemeente Fréjus behorend, is een kleine, niet al te drukke badplaats, met mooie zandstranden oostwaarts, richting Fréjus-Port, en vele kleinere zand- en rotsstrandjes naar het westen toe, richting St. Tropez. Deze alom bekende plaats ligt op ca. 25 Km en op nog veel minder als u per boot er naar toe gaat. Ook Cannes, Antibes en Nice liggen binnen een straal van 60 Km, Monaco iets verder. En niet te vergeten het schitterende achterland van de Var, het mooiste gedeelte van de Provence. Tegenover de ingang van de camping ligt een klein natuurreservaat - Les Etangs de Villepey. Langs uitgezette wandelpaden rond de plassen kunt u genieten van de typische flora en fauna die dit gebied herbergt. Ook per fiets zijn er tal van mogelijkheden richting kust of naar de meer rustige vlakte van de rivier de Argens. Voor wandelaars zijn er talrijke "sentiers" of paden in de achter de camping beginnende Maures heuvelrug, in het Esterel gebergte bij Saint-Raphaël en in het imposante rotsmassief van Roquebrune.

Terug naar de campings »
© Sfeertent.com
Home     De sfeertent     De lodgetent     De campings     Reviews     
Tarieven     Reserveren     Contact     
  055-3014429     info@sfeertent.com