Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent
Comfortabel kamperen
Sfeertent
HOME         DE SFEERTENT         DE LODGETENT         DE CAMPINGS         REVIEWS         TARIEVEN         RESERVEREN         CONTACT         
 
De lodgetent
Onze comfortabele lodgetenten op camping Schoolzicht en camping Les Lauriers Roses zijn van alle gemakken voorzien. U heeft de gezelligheid van de camping met het comfort van thuis.

De lodgetenten zijn er voor 6 personen en 8 personen.
Camping Schoolzicht
De comfortabele lodgetent op camping Schoolzicht is ingericht voor maximaal 8 personen.
De lodgetent beschikt over een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 2 stapelbedden en een slaapkamer met 1 stapelbed.
Verder is er een keukenblok incl. koelkast met vriesvak en gasfornuis, koffiezetapparaat en waterkoker. In het woongedeelte staat een eettafel, een 3-persoonsbank en 2 fauteuils. De lodgetent beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 45 m2 (exclusief de overdekte veranda).

Camping Les Lauriers Roses
Onze comfortabele lodgetenten die op Camping Les Lauriers Roses staan, zijn geschikt voor maximaal 4-6 en 6-8 personen.

De 6-persoons is ingericht voor maximaal 6 personen en beschikt over een slaapkamer met een normaal ruim bed (1,60 x 2m) en een slaapkamer met twee stapelbedden. Verder is er een keukenblok aanwezig en een woongedeelte. De lodgetent beschikt over een eigen douche en toilet. Daarnaast is er een ruime, overdekte veranda met een schitterend uitzicht over de baai van Frejus.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 31 m2 (exclusief de overdekte veranda).

De 8-persoons lodgetent is ingericht voor maximaal 8 personen en beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een normaal ruim bed (1,60 x 2m) en twee slaapkamers met een stapelbed. Daarnaast kan de bedbank in de ruime woonkamer worden omgebouwd tot tweepersoons bed. De lodgetent beschikt over een eigen douche en toilet. Verder heeft deze zeer grote tent een keukenblok en zelfs twee ruime, overdekte veranda’s, waarbij één van de twee veranda’s uitzicht op de Middellandse Zee heeft.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 45 m2 (exclusief de beide overdekte veranda’s).
© Sfeertent.com
Home     De sfeertent     De lodgetent     De campings     Reviews     
Tarieven     Reserveren     Contact     
  055-3014429     info@sfeertent.com