Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent Sfeertent
Comfortabel kamperen
Sfeertent
HOME         DE SFEERTENT         DE LODGETENT         DE CAMPINGS         REVIEWS         TARIEVEN         RESERVEREN         CONTACT         
 
De lodgetent
Onze comfortabele lodgetenten op camping Schoolzicht, camping Les Lauriers Roses, camping Paradiso en Beter Uit vakantiepark La Draille zijn van alle gemakken voorzien. U heeft de gezelligheid van de camping met het comfort van thuis.

De lodgetenten zijn er voor 6 personen en 8 personen.
Camping Schoolzicht
De comfortabele lodgetent op camping Schoolzicht is ingericht voor maximaal 8 personen.
De lodgetent beschikt over een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 2 stapelbedden en een slaapkamer met 1 stapelbed.
Verder is er een keukenblok incl. koelkast met vriesvak en gasfornuis, koffiezetapparaat en waterkoker. In het woongedeelte staat een eettafel, een 3-persoonsbank en 2 fauteuils. De lodgetent beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 45 m2 (exclusief de overdekte veranda).

Camping Les Lauriers Roses
Onze comfortabele lodgetenten die op Camping Les Lauriers Roses staan, zijn geschikt voor maximaal 4-6 en 6-8 personen.

De 6-persoons is ingericht voor maximaal 6 personen en beschikt over een slaapkamer met een normaal ruim bed (1,60 x 2m) en een slaapkamer met twee stapelbedden. Verder is er een keukenblok aanwezig en een woongedeelte. De lodgetent beschikt over een eigen douche en toilet. Daarnaast is er een ruime, overdekte veranda met een schitterend uitzicht over de baai van Frejus.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 31 m2 (exclusief de overdekte veranda).

De 8-persoons lodgetent is ingericht voor maximaal 8 personen en beschikt over drie slaapkamers, waarvan één met een normaal ruim bed (1,60 x 2m) en twee slaapkamers met een stapelbed. Daarnaast kan de bedbank in de ruime woonkamer worden omgebouwd tot tweepersoons bed. De lodgetent beschikt over een eigen douche en toilet. Verder heeft deze zeer grote tent een keukenblok en zelfs twee ruime, overdekte veranda’s, waarbij één van de twee veranda’s uitzicht op de Middellandse Zee heeft.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 45 m2 (exclusief de beide overdekte veranda’s).

Camping Paradiso
Onze comfortabele GlampAir lodges (lodgetenten met een verdieping) die op Camping Paradiso staan, zijn geschikt voor maximaal 6 personen.

Luxe kamperen in de natuur. Onze GlampAir lodges staan op Camping Paradiso, gelegen in Parco Naturale del Monte San Bartolo. De camping is een gezellige familiecamping met zwembad midden in de natuur. Vanaf het terras van uw Glamp Air kijkt u prachtig weg over het glooiende landschap van de Marche.

De accommodatie is erg ruim (meer dan 55 m2!) en van alle gemakken voorzien. Een ruime keuken, een douche en wc en niet te vergeten het leuke balkon op de eerste verdieping. De eerste verdieping ja, want de Glamp Air heeft twee verdiepingen! Met een drankje op een zitzak relaxt genieten van het uitzicht.
Zie www.lodgetenten.it.

Beter Uit Vakantiepark La Draille
Onze lodgetent op het bekende Beter Uit-vakantiepark La Draille is ingericht voor 8 personen.
De lodgetent beschikt over 3 slaapkamers, een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met 2 stapelbedden en een slaapkamer met 1 stapelbed.
Verder is er een keukenblok incl. koelkast met vriesvak en gasfornuis, koffiezetapparaat en waterkoker. Voor de sanitaire voorzieningen kunt u terecht in de sanitairgebouwen van het park.
De oppervlakte van deze lodgetent bedraagt ca 42 m2 (exclusief de overdekte veranda).
© Sfeertent.com
Home     De sfeertent     De lodgetent     De campings     Reviews     
Tarieven     Reserveren     Contact     
  055-3014429     info@sfeertent.com